Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Giulia 2.0 200 bhp Super - първи впечатления

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Честито за новата Алфа! Дано се окаже сполучлив модела, за да спомогне за връщането на марката в автомобилния елит.
    Направи един клип 0 - 200 км/ч да я видим как е и дали бяга повече от С5-цата.
    Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
    Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
      В научно-развойните центрове на АТЕК някой бледолик швабин сигурно вече чертае новите носачи на Autocad-а...
      Абсолютно, диагностика има в МЕС а за 500 коньовата, защо да няма и носачлета.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Тя още от конвейера не е слязла, ние вече китайските ментета ѝ присадихме веднага.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Бе може да се е случило чудо и алфа най-после да са успели да измислят здраво окачване
          156 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщение
            Честито за новата Алфа! Дано се окаже сполучлив модела, за да спомогне за връщането на марката в автомобилния елит.
            Направи един клип 0 - 200 км/ч да я видим как е и дали бяга повече от С5-цата.
            Ще намеря подходящо място и ще запиша. Гледам да не я ръчкам много в момента, въпреки че от Ауто Италия не ми казаха нещо специално по отношение на разработването на двигателя - трябва ли, не трябва ли...
            Alfa Romeo Giulia 2.0 200 Bhp Super

Comment

И от мен един въпрос.. При превключване на предавка от Paddle Shift-a има ли Lag/забавяне или почти веднага си превключва?

Поздрави, колата е уникална.

Comment

Честито колега, хиляди часове на кеф да прекараш с колицата. Много е готина. Като порастна още малко и аз ще си взема такава
                145, 1.6 boxer
                156, 2.4 JTD - ex
                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от LegendaryChris Покажи съобщение
                  И от мен един въпрос.. При превключване на предавка от Paddle Shift-a има ли Lag/забавяне или почти веднага си превключва?

Поздрави, колата е уникална.

Колега, досега не съм карал кола с автоматик и нямам база за сравнение, но мисля, че ZF-а е доста бърз. Гледах в youtube клип с Ferrari 488, където се демонстрираше превключването с paddles и не ми се струва, че алфата е много по-бавна и различна.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Koлко километра врътна, събра ли вече впечатления за разхода?
                    И какъв бензин сипваш?

Поздрави!
                    156 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
                      Koлко километра врътна, събра ли вече впечатления за разхода?
                      И какъв бензин сипваш?

Поздрави!

Вече съм над хиляда. Разходът варира между 6-7 извънградско, според стила на шофиране. Средно мисля, че ще попадне точно като при 159ката ми - 8-9.

Сипвам обикновен бензин - 95 unleaded, но мисля да пробвам и от по-скъпия един цял резервоар.

Comment

Първоначално публикувано от Mirwais Покажи съобщение
                        Вече съм над хиляда. Разходът варира между 6-7 извънградско, според стила на шофиране. Средно мисля, че ще попадне точно като при 159ката ми - 8-9.

Сипвам обикновен бензин - 95 unleaded, но мисля да пробвам и от по-скъпия един цял резервоар.

Честито Колега!Страхотна кола е Джулията!Ще си позволя да ти дам един съвет:Помисли за някаква защита на челата на праговете,защото видях една на 5000км.на ,която лакът и беше вече олюпен.
                        145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
                        159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
                        159 1.9jtdm 05г.

Comment

От мен за праговете!
                          Attached Files
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                            Тя още от конвейера не е слязла, ние вече китайските ментета ѝ присадихме веднага.
                            Китайците са движеща сила в света.......ако не си разбрал....количеството, винаги е ебавало качеството...
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Здравейте, колеги! Днес се върнахме от Гърция и викам да споделя малко детайли по отношение на разход. При средна скорост от около 100км/ч колата даде 6.9/100. По магистралите при равен терен и около 130 км/ч разходът е около 6.5/100.

Comment

Много добър разход.

Като моят дизел при 130.Другият ми е по-малко при 100кмч.Но за 200 коня бензин е отличен разхода.

===============================================

В тази тема ще трябва да се добавят и още имена на модели като например Кamal и Castello : http://topgear.bg/?go=article&p=deta...llPos=0&_t=560
                                Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Working...
                                X